Jingcars - garage Jan Ingelbeen Passendale | Garage
40469
page-template-default,page,page-id-40469,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-2.3,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive,mob-menu-slideout-over

Kwalitatief onderhoud

Heeft uw wagen een onderhoud nodig? Bij Jingcars kan u er op rekenen dat het onderhoud aan uw wagen met de grootste zorg zal worden uitgevoerd.

Wij gebruiken enkel wisselstukken waarvan de kwaliteit bewezen is. Regelmatig op onderhoud komen spaart u bovenop veel geld uit.

Herstellingen

Koppeling versleten, distributieriem aan vervanging toe, of erger nog motorschade? Voor al deze technische werken zijn wij voorzien van de machines en kennis om uw probleem snel en vakkundig op te lossen.

Of het nu een herstelling is aan de motor de airco of een software probleem in de wagen, wij helpen u graag verder.

Diagnose

Moderne wagens zitten bom vol met elektronica. De systemen worden complexer, en storingen steeds moeilijker op te sporen.

Om snel en accuraat diagnose te kunnen stellen aan de wagens van vandaag investeerde Jingcars in diverse diagnosetesters en meetapparatuur.

Deze systemen stellen ons, samen met de toegang tot de technische data van de diverse constructeurs, in staat om een correcte diagnose te stellen aan de wagens van vandaag en morgen.

Banden

Wij herstellen steeds de band indien mogelijk. Indien vereist zullen we na u toestemming de banden vervangen.

Zomerbanden, winterbanden of banden voor elk seizoen? Alles is mogelijk in samenspraak.

Herstelling of revisie turbo

Om de optimale werking van uw onderdelen te garanderen werken wij steeds met specialisten in elk vak.

Wat de turbo’s betreft zijn wij partner met Turbos Hoet Belgium NV.

Wij bieden steeds 2 jaar garantie op revisies of nieuwe turbo’s.